Wij zijn u graag van dienst!

Onze kantoren zijn op werkdagen geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw berichtPostadres
Laater B.V.
Minervum 7444
4817 ZG Breda

Telefoon
0888 – 777 999

Email
post@laater.nl

Rabobank
NL25 RABO 015.22.41.493

Kamer van Koophandel
54150531

Autoriteit Financiële Markten
12041219

BTW
8511.92.956

 

Onze klanten aan het woord

Zij gingen u voor, ontdek hun ervaringen

  • Timing
   Timing

   Martijn Visser van Laater heeft onze ondernemingsraad erg geholpen om, in Jip en Janneke taal, door het ‘woud’ in pensioenland te komen. Hierdoor is deze moeilijke materie inzichtelijker geworden voor de OR-leden. Tevens heeft Martijn ons, als OR, geholpen/geadviseerd bij een nieuw af te sluiten pensioenregeling. Hierdoor hadden wij professionele ‘munitie’ om de onderhandeling met de directie aan te gaan!

   Daan Vrijdag - Ondernemingsraad Timing - Apeldoorn

  • Antalis
   Antalis

   Met Laater hebben we als ondernemingsraad van Antalis Nederland een heel goede ervaring. Martijn heeft ons door pensioenland geloodst bij een verandering van pensioenvorm binnen ons bedrijf. Martijn heeft ons een cursus gegeven over het wel en wee van pensioenen, waar op te letten en wat te doen. Daarnaast heeft hij ons van een goed advies voorzien waarbij we de onderhandeling konden voortzetten met de bestuurder en hier goed zijn uitgekomen voor alle medewerkers. Laater werkt correct en voor iedereen begrijpelijk.

   Rob Curfs - Secretaris ondernemingsraad Antalis - Almere

  • KOCH Advocaten
   KOCH Advocaten

   Ik heb Martijn ontmoet op een netwerkbijeenkomst en we hebben toen een hele gezellige babbel gehad, waarbij hij ook heeft uitgelegd wat zijn werk inhoudt. Nooit gedacht dat we nadien zo veel zouden gaan samenwerken; in arbeidsrechtelijke zaken waarin complexe pensioenmaterie speelt, schakel ik altijd de deskundigheid van Martijn in, en met succes! Martijn is een kei op zijn vakgebied, heel transparant in wat hij doet, en door de manier waar hij over pensioen en alles wat daar mee samenhangt praat, ben ik het zelfs interessante materie gaan vinden.

   mr. Christine Pannekoek - KOCH Advocaten - Breda

  • Basenet Internet Projects
   Basenet Internet Projects

   Martijn Visser van Laater heeft ons na een zeer heldere uiteenzetting geholpen met de begeleiding naar een nieuwe pensioenregeling. Naast de administratieve ondersteuning heeft hij ook gezorgd voor duidelijke communicatie naar het personeel middels een toegankelijke presentatie. Staat altijd klaar en reageert pro-actief op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Kortom een aanrader!

   R.J. Pepping - directeur Basenet Internet Projects - Amsterdam

  • ATKB
   ATKB

   Laater adviseert ons op pensioengebied en zusterbedrijf Pensioen Beheer Nederland ondersteunt ons bij het pensioenbeheer. Laater heeft ons o.a. geadviseerd in een verlengingstraject en heeft daarbij tevens onze medewerkers geïnformeerd. Beide trajecten zijn tot volle tevredenheid van de directie en de ondernemingsraad verlopen.

   Johan Burger - directeur ATKB - Middelharnis/Waardenburg/Zoetermeer

  • Adagium
   Adagium

   Adagium Corporate Finance BV is een mkb bedrijf met 7 personen die actief is in de markt van bedrijfsopvolging en –overdrachten. Adagium heeft alleen hoog opgeleide medewerkers in dienst die zelf heel goed weten wat er te koop is op het gebied van pensioenen. Als ondernemer ben ik van mening dat je pas een goede werkgever bent als je voor het heden maar vooral ook voor de toekomst van je personeel kan zorgen. Als bedrijfsslogan hebben wij voor onze klanten de slogan: “Ieder bedrijf een goed vervolg “. En deze slogan geldt zeker niet alleen voor de ondernemingen van onze klanten maar zeker ook voor ons belangrijkste “bezit”, Onze Mensen, ons Team !

   In het afgelopen jaar hebben wij ons pensioenbeleid geheel herzien. Samen met Erik Kuijpers van Laater hebben we gekeken naar de wensen van onze medewerkers en naar de mogelijkheden van ons bedrijf. Ook hebben we ruim gesproken over de effecten voor partners van onze medewerkers en/of de kinderen. Immers iedere situatie is anders. Bij de inventarisatie heeft Erik ons bijzonder persoonlijk, vertrouwelijk en oprecht geadviseerd in de vele keuze’s die gemaakt moesten en konden worden. Voor een MKB – Ondernemer blijft de materie van pensioen toch echt specialistenwerk. Ja, en dat kan je zeker zeggen bij Erik. Na de inventarisatie is Erik gekomen met een plan van aanpak en een presentatie voor alle medewerkers. Ook hebben de medewerkers een individueel gesprek gehad met Erik om hun wensen en eigen positie met hem te bespreken. Na deze besprekingen hebben wij, als directie, een terugkoppeling gekregen en heeft Erik een vergelijk gemaakt tussen de verschillende aanbieders. Een terugkoppeling niet alleen op papier maar ook in een persoonlijk gesprek. Juist dat hebben wij gedurende dit proces als zeer prettig ervaren. Uiteindelijk hebben we het advies van Erik gevolgd en hebben onze medewerkers een prachtige individuele pensioenpolis die ze mee kunnen nemen in de toekomst. Maar daar gaan we uiteraard niet van uit. Wat we willen is een goede werkgever zijn voor alle mensen die bij ons werken. Erik is daar een belangrijke schakel in geweest, Adagium beveelt Erik en Laater dan ook van harte aan.

   Albert Dominicus - Adagium Corporate Finance - Veghel

  • Pascal Ramen en Deuren
   Pascal Ramen en Deuren

   Laater is de pensioenadviseur die je als werkgever zoekt,

   Duidelijke en korte lijnen, één aanspreekpunt en een duidelijke heldere vertaling van de regels die ons door Den Haag worden opgelegd, en ook nog regelmatig worden gewijzigd. Ook een duidelijke voorlichting richting het personeel, in duidelijke begrijpbare taal! Oftewel de juiste partner voor een goed pensioen voor je personeel.

   Tom Lauwers - directeur Pascal Ramen en Deuren - Deurne

Laater heeft kantoren in Breda, in Veghel en in Smilde.

Neem contact op en we maken vrijblijvend een afspraak.