Wij zijn u graag van dienst!

Onze kantoren zijn op werkdagen geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw berichtPostadres
Laater B.V.
Minervum 7444
4817 ZG Breda

Telefoon
0888 – 777 999

Email
post@laater.nl

Rabobank
NL25 RABO 015.22.41.493

Kamer van Koophandel
54150531

Autoriteit Financiële Markten
12041219

BTW
8511.92.956

 

Onze klanten aan het woord

Zij gingen u voor, ontdek hun ervaringen

  • Timing
   Timing

   Martijn Visser van Laater heeft onze ondernemingsraad erg geholpen om, in Jip en Janneke taal, door het ‘woud’ in pensioenland te komen. Hierdoor is deze moeilijke materie inzichtelijker geworden voor de OR-leden. Tevens heeft Martijn ons, als OR, geholpen/geadviseerd bij een nieuw af te sluiten pensioenregeling. Hierdoor hadden wij professionele ‘munitie’ om de onderhandeling met de directie aan te gaan!

   Daan Vrijdag - Ondernemingsraad Timing - Apeldoorn

  • Antalis
   Antalis

   Met Laater hebben we als ondernemingsraad van Antalis Nederland een heel goede ervaring. Martijn heeft ons door pensioenland geloodst bij een verandering van pensioenvorm binnen ons bedrijf. Martijn heeft ons een cursus gegeven over het wel en wee van pensioenen, waar op te letten en wat te doen. Daarnaast heeft hij ons van een goed advies voorzien waarbij we de onderhandeling konden voortzetten met de bestuurder en hier goed zijn uitgekomen voor alle medewerkers. Laater werkt correct en voor iedereen begrijpelijk.

   Rob Curfs - Secretaris ondernemingsraad Antalis - Almere

  • KOCH Advocaten
   KOCH Advocaten

   Ik heb Martijn ontmoet op een netwerkbijeenkomst en we hebben toen een hele gezellige babbel gehad, waarbij hij ook heeft uitgelegd wat zijn werk inhoudt. Nooit gedacht dat we nadien zo veel zouden gaan samenwerken; in arbeidsrechtelijke zaken waarin complexe pensioenmaterie speelt, schakel ik altijd de deskundigheid van Martijn in, en met succes! Martijn is een kei op zijn vakgebied, heel transparant in wat hij doet, en door de manier waar hij over pensioen en alles wat daar mee samenhangt praat, ben ik het zelfs interessante materie gaan vinden.

   mr. Christine Pannekoek - KOCH Advocaten - Breda

  • Basenet Internet Projects
   Basenet Internet Projects

   Martijn Visser van Laater heeft ons na een zeer heldere uiteenzetting geholpen met de begeleiding naar een nieuwe pensioenregeling. Naast de administratieve ondersteuning heeft hij ook gezorgd voor duidelijke communicatie naar het personeel middels een toegankelijke presentatie. Staat altijd klaar en reageert pro-actief op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Kortom een aanrader!

   R.J. Pepping - directeur Basenet Internet Projects - Amsterdam

  • ATKB
   ATKB

   Laater adviseert ons op pensioengebied en zusterbedrijf Pensioen Beheer Nederland ondersteunt ons bij het pensioenbeheer. Laater heeft ons o.a. geadviseerd in een verlengingstraject en heeft daarbij tevens onze medewerkers geïnformeerd. Beide trajecten zijn tot volle tevredenheid van de directie en de ondernemingsraad verlopen.

   Johan Burger - directeur ATKB - Middelharnis/Waardenburg/Zoetermeer

  • Adagium
   Adagium

   Als ondernemer ben ik van mening dat je pas een goede werkgever bent als je voor het heden maar vooral ook voor de toekomst van je personeel zorgt. In het afgelopen jaar hebben wij ons pensioenbeleid geheel herzien. Samen met Erik Kuijpers van Laater keken we naar de wensen van onze medewerkers en naar de mogelijkheden van ons bedrijf. We spraken uitgebreid over de effecten voor partners van onze medewerkers en/of de kinderen. Immers iedere situatie is anders. Erik heeft ons bijzonder persoonlijk, vertrouwelijk en oprecht geadviseerd in de vele keuze’s die gemaakt moesten en konden worden. Juist dat hebben we in het proces als zeer prettig ervaren. Voor een MKB – ondernemer blijft pensioen toch echt specialistenwerk. Ja, en daarvoor kun je zeker bij Erik terecht.

   Albert Dominicus - Adagium Corporate Finance - Veghel

  • Pascal Ramen en Deuren
   Pascal Ramen en Deuren

   Laater is de pensioenadviseur die je als werkgever zoekt,

   Duidelijke en korte lijnen, één aanspreekpunt en een duidelijke heldere vertaling van de regels die ons door Den Haag worden opgelegd, en ook nog regelmatig worden gewijzigd. Ook een duidelijke voorlichting richting het personeel, in duidelijke begrijpbare taal! Oftewel de juiste partner voor een goed pensioen voor je personeel.

   Tom Louwers - directeur Pascal Ramen en Deuren - Deurne

  • Issue Magazine
   Issue Magazine

   Martijn Visser van Laater heb ik voor Issue Magazine laten natrekken op welke wijze ik met mijn personeel in de uitgeverijbranche verplichtingen heb op het gebied van pensioenen. Het fijne is dat je bij Martijn te maken hebt met een onafhankelijk en eerlijk adviseur! Heb ik wel eens anders meegemaakt met bedrijven die van provisie leven. Ik kan u Laater van harte aanbevelen.

   Björn Knapen - directeur/eigenaar/uitgever Issue Magazine - Breda/Prinsenbeek

  • Werkvloertaal
   Werkvloertaal

   Erik Kuijpers van Laater heeft voor onze medewerkers een presentatie over de pensioenregeling gegeven. De wijze van presenteren en de opbouw van het verhaal vond ik heel goed. Het werd niet moeilijker gemaakt dan nodig. Tempo werd goed aangepast op de groep en de vragen werden duidelijk beantwoord. Van te voren hadden we de regeling op papier gelezen. Dat gaf voor de meesten niet veel duidelijkheid. Na de presentatie was iedereen die ik sprak positief. De uitleg door Erik maakte echt het verschil.

   Irene Haisma - WerkVloerTaal - Helmond

  • Arizona Chemical / Kraton Chemical
   Arizona Chemical / Kraton Chemical

   Martijn Visser van het pensioenadviesbureau Laater heeft vanaf de oprichting begin 2014 van de OR van Arizona Chemical B.V., sinds 2016 Kraton Chemical B.V., de OR geadviseerd met betrekking tot alle pensioenvraagstukken. In die periode zijn er heel wat pensioenvraagstukken de revue gepasseerd waaronder wijzigingen pensioenleeftijd van 65 jaar naar 67 jaar, en van 67 jaar naar 68 jaar, limitering €100K plus voor de middelloonregeling en het verzoek van de werkgever om naar een beschikbare premiestelsel over te stappen waarbij uiteindelijk alleen een regeling werd getroffen voor nieuwe medewerkers. Martijn is zeer prettig in de omgang en uiterst professioneel. Wij hebben zijn adviezen en doorrekeningen altijd zeer gewaardeerd en veel steun ondervonden met betrekking tot onze strategie naar de werkgever en overzicht en inzicht naar de overige OR leden en de achterban. Wij kunnen Martijn Visser als pensioen adviseur aan iedere OR aanraden.

   Bas van Arem - Ondernemingsraad Arizona/Kraton Chemical B.V. - Almere

  • CSK
   CSK

   De zuivelindustrie is volop in beweging. De markt groeit wereldwijd. Nieuwe technologieën bieden verbeterde productie- en verwerkingsmethoden. Consumenten kiezen voor gezonde producten en verfijnde smaken.

   Wij helpen voedingsmiddelenproducenten om onderscheidend en succesvol in te spelen op deze trends. Door traditie, wetenschap en passie te fuseren zijn we experts en pioniers geworden in drie cruciale expertisegebieden in zuivelproducten: smaak, textuur en bioconservering.

   Onze kernwaarden zijn Authentiek, Verantwoordelijk, Open, Ondernemend en Samen. Hierop worden onze leveranciers geselecteerd en daarom werken we al jaren samen met Eric Bolt aan ons pensioendossier.

   Hans Dunning - HR Director CSK - Leeuwarden-Ede-Wageningen

  • DOC Kaas
   DOC Kaas

   DOC Kaas is een Nederlandse kaasproducent. De coöperatieve onderneming – opgericht in 1895 – produceert jaarlijks op twee productielocaties in Hoogeveen Nederlandse kaas die wereldwijd wordt afgezet. De bron van deze kaas, ongeveer 1 miljard liter melk, wordt geleverd door leden-melkveehouders. DOC Kaas heeft ongeveer 230 medewerkers en is onderdeel van het Duitse DMK. In de pensioenuitvoering hebben de afgelopen 20 jaar verschillende wijzigingen plaatsgevonden en daarnaast zijn meerdere wetswijzigingen van invloed geweest op pensioenopbouw bij DOC Kaas. Hierdoor is goede communicatie over het pensioen richting onze medewerkers essentieel. Eric Bolt is al jaren tot volle tevredenheid ons vaste aanspreekpunt. Hij denkt creatief met ons mee en we kunnen er altijd op rekenen dat gemaakte afspraken worden nagekomen.

   Els de Boer – Manager HR - Hoogeveen

Laater heeft kantoren in Breda, in Veghel en in Smilde.

Neem contact op en we maken vrijblijvend een afspraak.